Annonce
Nykøbing

Pryglet ud af Aarhus: Ny øretæve til NFC

Elias Gärtig var tilbage i NFC-forsvaret efter en skade, men også han kom til kort overfor de effektive Aarhus Fremad-spillere. Foto: Ole Nielsen
For tredje spillerunde i træk fik Nykøbing FC en ordentlig tur i modstandernes manege, og må rejse hjem til Falster med et stort nederlag i bagagen

0-5, 0-5 og 0-5.

Det har bestemt ikke været nogle sjove uger at være fan af Nykøbing FC.

Tre store 0-5-lussinger tre spillerunder i træk er således facit for "bjørnene", der for tredje spillerunde i træk fik ørerne voldsomt i maskinen, da de lørdag var på besøg i smilets by, hvor oprykningsaspiranterne fra Aarhus Fremad tog imod på kunstgræsbanen i Tranbjerg lidt syd for den jyske hovedstad.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skadeslisten i NFC er fortsat langt som et ondt år, og klubbens unge spillere, som skal tage over for de skadede spillere, har endnu ikke samme niveau, og det ses altså tydeligt på resultattavlerne for tiden.

Det er ikke mere end to uger siden, Aarhus F senest havde NFC under kølig behandling, og lørdag gik det altså igen galt for Claus Jensens tropper, der på intet tidspunkt var i nærheden af point.

Ved pausen var det sort og gulstribede hjemmehold foran med 3-0, blandt andet efter et NFC-selvmål til 3-0 ti minutter før en sikkert tiltrængt pause-te.

Nedsablingen fortsatte i 2. halvleg, hvor Fremad fortsatte, nå ja, Fremad.. og fortsat drev gæk med de unge bjørne. 5-0-sejren blev scoret af fire forskellige Fremad-spillere foruden selvmålet i første halvleg.

Før kampen havde Claus Jensen sagt følgende til Folketidende om de mange skader, der giver plads til de unge, men som også betyder store nederlag:

- Det giver os endnu en gang en unik mulighed for at sende vores unge spillere i kamp, på et højt niveau, og de bliver matchet helt vildt i øjeblikket, lød det optimistisk.

Lørdag var de unge bjørne snarere overmatchet...