Annonce
Sport

Videre til den sjove kamp i pokalen

Team Sydhavsøerne havde problemer med at afgøre kampen mod TIK Taastrup, men fik sat de nødvendige bolde ind til sidst.

TAASTRUP, FOLKETIDENDE: I Daniel Astrup og Oliver Larsens afskedskamp for Team Sydhavsøerne lykkedes det lollikkerne at spille sig videre til ottendedelsfinalen i pokalturneringen med en sejr på 30-28 over 2. divisionsmandskabet fra TIK Taastrup.

I Taastrup Idrætscenter havde gæsterne dog problemer med at sætte nummer to i 2. division af, og det var først i de sidste minutter af opgøret, at afgørelsen reelt faldt.

Første halvleg var jævnbyrdig indtil at Team Sydhavsøerne kom foran med 8-4, men så blev der sjusket i begge ender af banen og lige pludselig førte TIK Taastrup, der havde de tidligere TSØ-spillere Kasper Olsen og Andreas Stryger som de store profiler, med 13-11.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pauseføringen lød på 15-14 til TIK Taastrup, men Team Sydhavsøerne fik bedre fat efter pausen og kom foran med 20-17. Men igen blev der misset alt for mange åbne muligheder, og så kunne værterne udligne til 23-23.

Trætheden indfandt sig dog hos det undertippede hjemmehold, der ikke helt kunne holde kvaliteten i afslutningerne. Og på trods af at især Pauli Mittún brændte alt for mange åbne muligheder, kom Team Sydhavsøerne alligevel foran med 30-26 med tre minutter igen.

Det forspring blev forsvaret hjem til slutfacit 30-28.

Sejren giver mulighed for en sjov ottendedelsfinale efter sommerferien, hvor Team Sydhavsøerne med lidt lodtrækningsheld kan stå overfor et af de helt store hold i Danmark - og så endda på hjemmebane.